KWALITARIA HERENHOF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Herenhof. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 20:39 Eten was op tijd klaar, alle snacks waren perfect, alleen de friet had voor ons net iets langer in de frituur gemogen.
6 apr 2024 om 19:34 Eten op tijd en prima temperatuur. Wel grote fout van hun. Gevraagd om de glutenvrije frikandellen te merken zodat we wisten welke veilig voor onze dochter waren. Nergens iets te vinden op de bakjes of zakjes. Gegokt en goed gelukkig. Is erg slecht
25 mrt 2024 om 8:55 Super lekkere hamburgers)
10 mrt 2024 om 21:08 Koud
24 feb 2024 om 20:20 Normaal gesproken zijn ze ruim binnen de afgesproken tijd maar vandaag moest ik bellen en kreeg ik te horen dat onze bestelling onderweg was... een rit van normaal gesproken 3-4 minuten had alsnog 20 min nodig.
23 feb 2024 om 20:35 Net als altijd optijd en warm!
16 feb 2024 om 21:22 Snacks lekker en pindasaus ook lekker, maar wat wordt er tegenwoordig maar karig saus gegeven bij de friet, en dat voor 85 cent. Friet was overigens ook slap. Bezorging was wel snel.
11 feb 2024 om 20:53 Burgers waren goed, echter had de uitvoering van de nacho fries special echt veel beter gekund.
5 feb 2024 om 12:54 Eten was prima. Bezorging was 30 minuten te laat. Voor ons nu geen probleem maar men bestelt niet voor niets voir een bepaalde tijd. Wij hadden een uur voor bezorging besteld en toch nog een half uur te laat bezorgd.
1 feb 2024 om 20:33 Het eten kwam op afgesproken tijd. Vriendelijke bezorging. Eten was weer heerlijk. Ik wilde alleen achteraf nog fooi overmaken, maar ik zag de knop daarvoor niet